Trussardi

Trussardi parfumsTrussardi parfums - Dante Trussardi begon dit bedrijf als een handschoenen-maker in 1910. Sinds 1911 verbindt Trussardi traditie met fantasierijke innovatie, aandacht voor detail en het gebruik van ongeëvenaarde kwalitatieve materialen. Het stijlvolle merk levert hiermee kwaliteit en is zeker niet bang om te experimenteren en te innoveren. Daardoor is het merk na ruim een eeuw nog steeds modern en populair. Een stijl van leven en een leven met stijl.

 

Trussardi wil het leven van mensen eleganter, fascinerender, geraffineerder en uitdagender maken. Naast prachtige kleding en andere luxe producten heeft het merk Trussardi ook een fantastische parfumlijn ontwikkeld.  Nicola Trussardi erfde het bedrijf van zijn broer in 1970 en breidde het familiebedrijf in fijne lederwaren en accessoires uit met `pret-a-porter` lijnen voor vrouwen, mannen en kinderen. De meest recente ontwerper van Trussardi is Jeremy Scott, die in 1997 bij het bedrijf in dienst kwam.

 

Typische kenmerken van de Trussardi stijl zijn: soberheid, natuurlijkheid en verleidelijkheid. Deze stijl wordt voort getrokken in de parfums van Trussardi.

 

Trussardi dames parfum Trussardi heren parfum

Er zijn 43 producten.

Item 1-12 van 43 in totaal item(s)