Top

Dropship parfum

DROPSHIPPING DAT WERKT

Zo makkelijk werkt dropshipping

Dropshipping is een techniek voor integraal ketenbeheer. Bij deze constructie ontvangt u als handelaar/retailer een bestelling van een eindklant. U plaatst de bestelling door naar de Naturel Deluxe. Naturel Deluxe levert het product direct aan de eindklant. U ontvangt 1x per week een factuur van Naturel Deluxe. Uzelf factureert aan de eindklant.

Dropshipping is door bovengenoemde een vrijwel risicoloze vorm van ondernemen, waarbij ondernemers niet hoeven te investeren in voorraden. Meestal gaat dit ook direct gepaard met kostenbesparing op het gebied van inventaris, personeel en logistiek. 

De dropshipping methode wordt hedendaags veel gebruikt door startende ondernemers, aangezien zij normaliter geen grote investeringsbehoefte hebben.

Naturel Deluxe werkt enkel samen met geregistreerde handelaars. Neem contact met ons via info@natureldeluxe.be op voor meer informatie. 

Download ons dropship-productoverzicht


Dropship prijs- en productoverzicht:
parfum en schoonheidsartikelen.xls
**last update:
**password protected/ voor geregistreerde handelaars.Soms kan het voor vallen dat je een product wel in onze webwinkel terug vind, maar niet in de export. Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!